Mukkelis makkelis ja AtlasPro ammattilaiselle Iso Omenaan!

Talvi toi mukanaan kauniit lumiset maisemat ja ulkoilun riemun, mutta talven kelit voivat aiheuttaa luistelua niissäkin paikoissa, missä ei itse haluaisi. Kaatumiset, lihasjännitykset ja -venähdykset ovat valitettava osa talvea, mutta onneksi osteopaatti, fysioterapeutti ja koulutettu hieroja auttavat yli näidenkin kelien ja edistämään nopeampaa toipumista.

Kaatumiset ovat yksi talven yleisestä vammoista. Liukkailla keleillä on helppo menettää tasapaino ja kaatua. Tämä itsessään voi aiheuttaa erilaisia vammoja, kuten nyrjähdyksiä, venähdyksiä tai jopa murtumia. Osteopatia ja fysioterapia ovat erinomaisia vaihtoehtoja näiden vammojen hoidossa ja kuntoutuksessa. Asiantuntijoiltamme saa niin akuutin tilanteen hoitamista, kuin vammakuntoutusta ja neuvontaa omakuntoutukseen. Kun aloitat vamman hoitamisen ajoissa, voit pyrkiä nopeaan paranemiseen. Vastaanotolle voi, ja kannattaa, tulla heti vamman sattumisen jälkeen, jolloin voidaan edistää nestekiertoa ja auttaa turvotuksen vähenemisessä.

Liukkailla keleillä kävely aiheuttaa lihaksille ylimääräistä jännitystä, kun tasapainotellaan pinnoilla. Lihasjännitys voi johtaa kipuun ja epämukavuuteen. Hieronta on erinomainen tapa lievittää tätä jännitystä ja edistää rentoutumista. Hieronnan avulla voidaan edistää verenkiertoa, mikä on tärkeää vammojen paranemisen kannalta.

Vaikka onkin tärkeää kiinnittää erityistä huomiota turvallisuuteen liukkailla keleillä, on myös lohduttavaa tietää, että ammattilaiset ovat valmiina auttamaan, jos vahinko sattuu. Osteopatian, fysioterapian ja hieronnan asiantuntijamme Iso Omenassa voivat nopeuttaa toipumistasi ja auttaa sinua palaamaan aktiiviseen elämään mahdollisimman pian.

Terveys on ehdottomasti investoinnin arvoinen! Älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, jos tarvitset apua talven haasteiden voittamisessa.

Varaa aikasi