Hinnasto

Hieronta

Hieronta 30 min 40€
Hieronta 45 min 50€
Hieronta 60 min 65€
Hieronta 90 min 90€
sis. Kanta -maksu. Alv 0% terveydenhuoltopalvelu

Purentalihasten hieronta

45 min 67€
sis. Kanta -maksu. Alv 0% terveydenhuoltopalvelu

Osteopatia

Osteopatia 75-85€
sis. Kanta -maksu. Alv 0% terveydenhuoltopalvelu

Osteopatia opiskelijatyönä 1. vuosi 55€
sis. alv 24%

Osteopatia opiskelijatyönä 2. vuosi 60€
sis. alv 24%

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia 45min 65€
Vyöhyketerapia 60min 75€
Vyöhyketerapia 90min 95€
sis. alv 24%

Maksutavat

Maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay. Voit maksaa hoidon etukäteen nettivarauksen yhteydessä.

ePassilla voi maksaa, mikäli käytössä on hyvinvointipassi (sportti-/kulttuuripassilla ei voi maksaa hierontapalveluita).

Smartumilla voi maksaa hieronta- tai fysioterapiapalveluita, mikäli käytössä on hieronta-etu. (Fysioterapiapalvelujen käyttö edellyttä työnantajan kirjaamaa lähetettä Epassin palvelussa ja työterveyssuunnitelmassa.)

Edenredillä voi maksaa hierontapalveluita, mikäli käytössä on hieronta-etu.

Lahjakortit

Anna lahjaksi hyvää oloa!

Suositut lahjakortit voi ostaa täältä.

Kantamaksu ja Kanta

Kanta-maksulla katetaan viranomaismaksut ja -vaatimusten aiheuttamat järjestelmäkustannukset. Kanta-maksu sisältyy käynteihin, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.

Kanta-järjestelmään kirjaaminen on lakisääteinen velvollisuus terveydenhuoltopalveluista terveydenhuollon ammattilaisille. Kanta -yhteensopivuus edellyttää potilasrekisteriltä A-luokan järjestelmää. Tällä varmistetaan asiakkaan tietojen turvallinen käsittely ja säilyttäminen.

A-luokan järjestelmä on korkein turvaluokka ja osoittaa, että järjestelmä on auditoitu. Taso on sama kuin Kanta-arkiston taso. Käytössämme on  Ajas -potilastietojärjestelmä, mikä on A-luokan järjestelmä.

Mikäli sinulla on kysyttävää Kanta-järjestelmästä tai potilastietojen käsittelystä kysy rohkeasti hoitajaltasi lisätietoja.