Palvelut

Tiimimme hoitaa monipuolisesti akuutteja ja kroonisia vaivoja sekä lapsia ja aikuisia!

Tutustu tarkemmin palveluihimme alta. Mikäli sinulle tulee kysymyksiä, voit lähettää meille sähköpostia tiimi@atlaspro.fi

Olemme avoinna joustavasti ja lähes päivittäin. Reaaliaikaisesta ajanvarauskalenterimme löydät kaikki vapaat ajat!

Hieronta

Hieronta hoitaa ja huoltaa kehoa. Se auttaa palautumaan ja rentouttaa.
Hieronta soveltuu moniin tilanteisiin:

 • edistää verenkiertoa ja nestekiertoa
 • edistää lihasten elastisuutta
 • rauhoittaa kehoa ja mieltä
 • auttaa rentoutumaan
 • edistää kehontuntemusta

Alle 18 -vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana ensimmäisellä hoitokerralla. 

Hieronnan ajanvaraukseen pääset suoraan tästä

 

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronta rentouttaa kasvojen ja pään aluetta. Hampaiden narkuttelu tai yhteen pureminen öisin voi aiheuttaa särkyä ja jäykkyyttä leuan sekä kasvojen alueelle. Purentalihasten kipu saattaa säteillä särkynä myös niskaan ja hartioihin. Myös huimaus, tinnitys ja korvakivut voivat johtua purentalihasten ongelmista.

Purentalihasten hoidossa käsitellään rintakehän, kaulan ja niska-hartiaseudun alue, suunpohja, kasvojen ja pään alue sekä purentalihakset poskien sisäpinnoilta. Poskien sisäpintoja käsiteltäessä on hoitajalla kumihanskat.

 

Alle 18 -vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana ensimmäisellä hoitokerralla. 

 

Purentalihasten hieronnan ajanvaraukseen pääset suoraan tästä.
Lasten osteopatia

Lasten osteopatialla hoidetaan kaikenikäisiä lapsia aina vastasyntyneestä lähtien. Vauvojen hoidossa huomioidaan raskausajan ja synnytyksestä aiheutuneet vaivat. Nämä voivat ilmetä vauvan itkuisuutena, vatsavaivoina tai refluksina. Osteopatialla voidaan tukea myös imetyksen sujuvuutta, etenkin jos vauvalla on todettu tai leikattu kireä kieli -tai huulijänne tai niskan jäykkyyttä. Vauvojen hoito on hellävaraista ja tukee kehon omaa toimintaa.

Taapero- ja leikki ikäisille sattuu ja tapahtuu; kaatumiset, törmäykset ja tippumiset voivat kuitenkin jättää jälkensä kehoon erilaisina jännityksinä. Keho on taitava mukautumaan erilaisiin jännityksiin ja virheasentoihin, jotka voivat kumuloitua kehossa vuosien myötä. Virheasennot on hyvä hoitaa osteopatialla mahdollisimman pian, jotta lapsen keho saa kaiken energian kasvuun ja kehitykseen. Osteopatia voi olla avuksi muun muassa korvatulehduksissa, toistuvissa flunssaoireissa, vatsavaivoissa, yliaktivisuudessa ja yökastelussa.

Hoito etenee aina lasten ehdoilla ja kiireettömyys on tärkeää. Hoito alkaa aina keskustelulla, jolla kartoitetaan taustatiedot raskaudesta ja synnytyksestä ja yleisestä perheen tilanteesta. Lapsen tutkiminen ja hoito voidaan tehdä vanhemman sylissä tai lattialla leikin lomassa. Vauvojen ja lasten hoito kestää lyhyen aikaa. Aikaa hoidolle varataan kuitenkin 45 minuuttia, jotta hoitotilanteessa on aikaa keskustelulle, imettämiselle ja vaipanvaihdolle. Koko perhe on tervetullut vastaanotolle.

Lasten osteopatian ajanvaraukseen pääset suoraan tästä

Osteopatia

Osteopatia tähtää kehon tasapainoiseen toimintaan ja terveyden edistämiseen. 

Osteopatian on manuaalinen hoitomuoto, joka sisältää asiakkkaan kokonaistilanteen tarkastelun ja asiakkaan tilanteen mukaisesti valitun hoitosuunnitelman ja hoitotavan. 

Osteopatiassa asiakas kohdataan kokonaisuutena, ymmärtäen ihmisen psykofyysissosiaalisuus.

Osteopatia soveltuu moniin tilanteisiin:

 • yleiseen palautumiseen työstä, opiskelusta tai urheilusta
 • tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloihin ja vammoihin
 • hermoärsytyksiin ja pinnetiloihin
 • stressiin ja unettomuuteen
 • oireen syyn selvittämiseen
 • vauvoille, lapsille, nuorille, työikäisille ja ikäihmisille
 • ennen raskautta, raskauden aikana ja raskauden jälkeen

Alle 18 -vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana ensimmäisellä hoitokerralla. 

Osteopatian ajanvaraukseen pääset suoraan tästä

Raskausajan osteopatia

Raskausajan osteopatian tavoitteena on tukea kehoa muutoksissa raskauden aikana, sekä raskauden loppupuolella valmistella kehoa kohti synnytystä. Moni odottava äiti kärsii erilaisista raskaudenaikaisista vaivoista. Raskausajan osteopatia on lempeä hoitotapa muun muassa liitoskipuihin, turvotukseen, alaselkä- ja lonkkakipuihin, pahoinvointiin ja päänsärkyyn.

Osteopaattinen hoito auttaa synnytyksen jälkeiseen palautumiseen. Vauvan kantaminen, sekä imetys saattavat tuoda mukanaan haasteita keholle synnytyksen jälkeen. Vastaanotolle on tervetulleita kaikki äidit, kaikissa raskauden vaiheissa. Raskausajan hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti, kehoa kuunnellen.

Raskausajan osteopatian ajanvaraukseen pääset suoraan tästä