Kanta-kirjaaminen on tärkeä osa terveydenhuoltoa, joka mahdollistaa potilastietojen turvallisen ja ajantasaisen tallentamisen ja käytön terveydenhuollon yksiköissä. Kanta-palvelu on Suomen valtakunnallinen sähköinen potilastietojärjestelmä, joka tarjoaa tehokkaan tavan tallentaa ja jakaa potilastietoja eri hoitopaikkojen välillä. Yhteinen Kanta-palvelu mahdollistaa tietoturvallisen toiminnan ja tehokkaan tiedonsiirtymisen terveydenhuollon ammattilaisten välillä. Tämä parantaa saamaasi palvelua terveyteesi liittyen.

AtlasProssa käytössä oleva A-luokan Ajas-potilastietojärjestelmä mahdollistaa Kanta-yhteensopivuuden ja varmistaa potilastietojen turvallisen ja ajantasaisen tallentamisen sekä käytön hieronnan ja osteopatian yhteydessä. A-luokan järjestelmä on korkein turvaluokka, joka osoittaa järjestelmän läpikäyneen tarkan auditoinnin ja täyttävän korkeat tietoturva- ja tietosuojavaatimukset.

AtlasPron asiakkaana tiedät, että terveystietosi tallennetaan turvallisesti ja ajantasaisesti ja terveydenhuollon ammattilaisenasi toimii vastuullinen ammattilainen. AtlasProssa olet turvallisissa käsissä!

Varaa aikasi nettiajanvarauksesta tai soittamalla 0447424001.

Varaa aikasi!