Ihmisen anatomia opiskellaan päästä varpaisiin. Kati Kajander-Kiri (kesk.) tenttaa Mirka Halmetta ja Juhani Karjomaata.

Kymmenen kuukautta kestävä hierojan koulutus on hyvä vaihtoehto henkilölle, joka haluaa edistää tulevaisuuden työ- ja opiskelumahdollisuuksia. Joillekin tutkinto on ensimmäinen ammatti, toisille pohja muihin terveysalan ammatteihin, kuten fysioterapian tai osteopatian opiskeluun.

Mirka Halmeelle koulutus tuo täydennystä ja lisäosaamista personal trainerin ja liikunnanohjaajan työhön.

– Liikunnan lisäksi palautuminen ja kehonhuolto ovat lähellä sydäntäni. Hierojan koulutuksella pääsen taas yhden askeleen lähemmäs ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hierontakoulu Atlaksen koulutus on vastannut Halmeen odotuksia. Ensimmäinen puolikas opinnoista on teoriapainotteista anatomian ja hieronnan perusteiden oppimista. Lähiopetusta on kaksi kertaa viikossa, joko aamu- tai iltaryhmässä.

– Koulupäivät on jaettu kivasti niin, että ensin keskitymme pari tuntia teoriaan ja sitten käymme samat jutut läpi hieromalla. Asiat jäävät hyvin mieleen, kun niitä pääsee heti harjoittelemaan käytännössä, eikä vain kirjoista pänttäämällä.

Opintojen edetessä lähiopetuskertojen määrä vähenee ja klinikkaharjoittelun määrä kasvaa. Hankolainen energiapakkaus kiittelee opetuksen tasoa ja monimuotokoulutuksen joustavuutta. Kun oma kalenteri on täynnä työtä, opiskelua, klinikkaharjoittelua ja elämää, niin järjestettävää riittää. Myös matka Hankoon ja takaisin vie oman aikansa.

– Monimuotokoulutus antaa mukavasti vapautta opiskelun ja työn yhdistämiselle, kun aikatauluihin voi vaikuttaa itse. Klinikkaharjoittelua ja asiakashierontoja voi yhdistää samoihin päiviin teoriatuntien kanssa.

Kiireisestä elämäntilanteesta huolimatta Halme on nauttinut opiskelusta Atlaksella.

– Kouluun on kiva tulla. Tulemme kaikki hyvin toimeen keskenämme ja se hyvä fiilis välittyy myös asiakkaille.

Parasta Atlaksella on hyvä fiilis, laadukas opetus ja toimivat tilat. Mirka Halme ja Juhani Karjomaa valmistuvat hierojaksi joulukuussa.

Tulevaisuus yrittäjänä

Hierojan koulutus antaa eväitä myös yrittäjänä toimimiseen, sillä yksi näyttö opinnoissa tehdään yrittäjyydestä. Myös Halmeen haaveena on yhdistää kaikki terveyteen ja hyvinvointiin liittyvä osaaminen kokopäiväisenä yrittäjänä.

– Liikunta ja hieronta täydentävät toisiaan hyvin. Myös oma jaksaminen ja mielenkiinto pysyy yllä, kun työssä on monipuolista sisältöä.

Yrittäjäkurssi antaa paljon lisätietoa ja monta hyvää vinkkiä, vaikka opiskelijalla olisikin jo y-tunnus tai yritys.

– Itse tein liiketoimintasuunnitelmankin sen mukaan, miten olen ajatellut yrittäjänä työskennellä. Siinä huomioitiin monta tärkeää asiaa aina yrityksen perustamisesta terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimiseen ja siihen liittyvään lainsäädäntöön asti, Halme summaa.

Tutustu Hierontakoulu Atlaksen opiskelumahdollisuuksiin ja täytä hakemus suoraan tästä.

Varaa aika opiskelijahierontaa tästä tai numerosta 044 7424 000 ma–to klo 8–21.

Hierontakoulu Atlas sijaitsee kauppakeskus Iso Omenan Länsiväylätornissa. Ota meidän seurantaan myös Facebookissa.