Iltapäivälehtien otsikoista voi lukea lähes päivittäin flunssien ja influenssojen saapumisesta tai jylläämisestä. Voisiko sairastumisen ehkäisylle tai sairastumiselle tehdä itse jotain?

Kyllä voi.

Usein ensimmäisenä flunssan oireena on väsymys. Huomioi kehosi viesti ja toimi sen mukaan. Jos tunnet väsymyksen oireita, kehosi tarvitsee lepoa. Käytännössä yksi helpoimmista tavoista levätä on uni.

Kuinka paljon pitää nukkua? Nuku sen verran, että väsymyksen tunne on poistunut. Jollain kertaa riittää, että nukut yhden tunnin enemmän. Toisella kertaa voi olla, että tarvitset koko viikon ajan 12 tunnin yöunet. Kehosi kertoo, mikä on ollut oikea määrä lepoa. Voi olla vaikeaa päästää irti iltatoimista ja mennä nukkumaan jo klo 20, mutta… Väsymyksen ilmaantuminen on valinnan paikka; annatko kehollesi tarvittavaa lepoa vai onko sinulla “tärkeämpää” tekemistä?

Ensi kerralla, kun huomaat ensimmäisen oireen, punnitse vaihtoehtojasi.

Huolehdi itsestäsi ja pysy terveenä,

Tiina


Hieronta auttaa rentoutumaan

Flunssaisena ei voi tulla hierontaan, mutta muulloin se vähentää stressiä. Varaa itsellesi aika rentouttavaan hierontaan oman hoitohuoneen rauhassa joko verkkokaupastamme tai puhelimitse ma – to klo 8 – 21 numerosta 044 7424 000. Edullisten oppilashierontojen lisäksi voit valita koulutettujen hierojien ja opettajien palveluja, kuten hierontaa osteopaattisin tekniikoin tai esimerkiksi kinesioteippausta.

Opiskele itsellesi uusi ammatti jossa voit auttaa muita

Uudet koulutetun hierojan ryhmät aloittavat 22.8.2016. Syksyn koulutuksen haku on käynnistynyt ja ensimmäiset opiskelijat on jo valittu. Laita oma hakemuksesi tulemaan hierontakoulu.fi/haku tai tule tutustumaan Hierontakoulu Atlakseen kevään infoissa.

Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta ja tiloista voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä kotisivuiltamme.