Joulu on yhdessäolon ja rentoutumisen aikaa. Joulu on kiirettä, stressiä ja juoksemista. Jouluna olisi hyvä pysähtyä ja miettiä mitä haluaa ensi vuodelta. Onko se parempaa kuntoa ja aikaa oman kehon huoltamiseen, onko se panostamista hyvinvointiin vai peräti lähtö kokonaan uudelle uralle?

Vauhtia uuteen elämään Atlaksesta

Koulutetun hierojan tutkinto antaa erinomaisen pohjakoulutuksen ja hakukelpoisuuden jatko-opintoihin sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle, kuten fysioterapian tai osteopatian opiskeluun. Kun suoritat hierojan ammattitutkinnon, pääset suoraan ammattikorkeakoulun sisäänpääsykokeeseen. Osteopatiakoulu Atlaksessa voit jatkaa tutuissa Atlaksen tiloissa opintoja osteopaatiksi tai fysioterapeuteille ja hierojille tarkoitetussa Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutuksessa.

Hierontakoulu Atlaksessa voit opiskella sujuvasti töiden ohella kahtena päivänä viikossa joko aamu- tai iltaryhmässä. Myös klinikkaharjoittelun aikataulun voit sovittaa omaan kalenteriisi. Hierontakoulun opinnot on rakennettu niin, että työssäkäyminen opintojen rinnalla on oikeasti mahdollista.

Tai tavoitteena hyvä olo

Hierontakoulu Atlaksen tilat ovat saaneet varauksetonta kiitosta niin opiskelijoilta kuin asiakkailtakin. Oma hoitohuone takaa asiakkaalle lakisääteisen yksityisyyden suojan ja hoitorauhan. Opiskelijalle oma hoitohuone luo aidon hoitokokemuksen, joka valmistaa tulevaan työhön parhaalla mahdollisella tavalla. Hoitohuone mahdollistaa myös asiakkaan tutkimisen ja työrauhan hierontatapahtuman aikana.

Hieronta on koko kehon rentouttava hoito. Se on urheilijan, niin harrastelijan kuin kilpaurheilijankin, ennaltaehkäisevää hoitoa, sillä hieronta nopeuttaa palautumista, tehostaa verenkiertoa, edesauttaa maitohappojen palamista ja poistaa kuona-aineita. Myös lihasvammoista toipumista voidaan nopeuttaa hieronnalla.

Myös istumatyöläisille hieronta on tärkeää. Istuminen ja erityisesti tietokoneella istuminen vaikuttavat ryhtiin. Keho muokkautuu työasentoon ja menee ajan mittaan yhä enemmän kyyryyn. Aivot luulevat asentoa normaaliksi. Ryhtimuutokset aiheuttavat nopeasti niska-, hartia- ja alaselkävaivoja jotka vain pahenevat kroonistuessaan.


Rentoa vuoden alkua

Varaa itsellesi aika rentouttavaan hierontaan oman hoitohuoneen rauhassa joko verkkokaupastamme tai puhelimitse ma – to klo 8 – 21 numerosta 044 7424 000. Edullisten oppilashierontojen lisäksi voit valita koulutettujen hierojien ja opettajien palveluja, kuten hierontaa osteopaattisin tekniikoin tai esimerkiksi kinesioteippausta. Hierontakoulu palaa joululomalta 4.1.2016.

Haluatko tehdä käsilläsi töitä ja auttaa ihmisiä?

Uudet koulutetun hierojan ryhmät aloittavat 25.1.2016. Voit valita haluatko opiskella aamu- vai iltaryhmässä. Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta ja tiloista voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä kotisivuiltamme. Tervetuloa koulutusinfoon 5.1.2016 klo 18:00, 11.1.2016 klo 18:00 tai 18.1.2016 klo 18:00.