Hierontakoulu Atlas arpoi Facebook-tykkääjien kesken rajoittamattomat hieronnat vuodelle 2016.

– Palkinto on sananmukaisesti rajoittamaton, Merle voi tulla hierontaan aina kun haluaa, Hierontakoulu Atlaksen toimitusjohtaja Heikki Lehmuskoski sanoo.

Merle Heamets oli erittäin ilahtunut palkinnosta.

– Tämä tuli kuin tilauksesta. Olen aloittamassa vuoden alussa terveellisen elämän. Töissä tulee kyllä liikuttua, mutta nyt personal trainer on tehnyt minulle ruokavalion ja hieronnasta saa hyvin tukea elämänmuutokseen, Merle kertoo.

– Ehdotin puoli vuotta sitten esimiehelleni, että hyviä työntekijöitä palkittaisiin esimerkiksi kymmenen kerran hieronnalla. Työpäivä on asiakaspalvelua, juoksemista ja ajamista paikasta toiseen. Nyt voitin hieronnat koko vuodeksi. Tästä saa omaa aikaa kiireiseen arkeen. Ja en ole vuosiin voittanut mitään, onnellinen Merle hehkuttaa.

Iso Omena on sopivasti Merlen työmatkan varrella. Ja koska hierontoja voi varata myös illaksi, työpäivän jälkeen ehtii vielä hyvin. Hieronta-ajat löytyvät helposti sekä netistä että asiakaspalveluun soittamalla. Ja parhaimmillaan ajan voi saada vaikka samaksi päiväksi.

– Kesäksi kuntoon. Hieronta auttaa siinä ja motivoi, Merle summaa.

Ceeri_Meeri
Toimitusjohtaja Heikki Lehmuskoski luovuttaa palkintoshekin Merle Heametsille.
Suurta shekkiä ei onneksi tarvitse kuljettaa hieronnoissa mukana, homma hoituu näppärästi sähköisen ajanvarauskalenterin kautta.


Varaa oma rentoutushetkesi

Varaa itsellesi aika rentouttavaan hierontaan oman hoitohuoneen rauhassa joko verkkokaupastamme tai puhelimitse ma – to klo 8 – 21 numerosta 044 7424 000. Asiakkaiden toivomat Hierontakoulu Atlaksen kolmen kerran hierontapassit ovat myynnissä 23.12. saakka. Ne ovat hyvä tapa ilahduttaa läheistäsi – tai itseäsi – helpolla ja mukavalla joululahjalla.

Klinikka on auki normaalisti 23.12. saakka ja joululomalla 24.12.2015 – 3.1.2016. Nettiajanvaraus toimii pyhinäkin.

Haluatko sinä auttaa ihmisiä?

Uudet koulutetun hierojan ryhmät aloittavat 25.1.2016. Voit valita haluatko opiskella aamu- vai iltaryhmässä. Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta ja tiloista voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä kotisivuiltamme. Tervetuloa koulutusinfoon 22.12.2015 klo 18:00, 5.1.2016 klo 18:00, 11.1.2016 klo 18:00 tai 18.1.2016 klo 18:00.