Kuka tahansa voi hieroa toista ihmistä. Kosketus on tärkeää, se tuo mielihyvää ja vapauttaa kehosta endorfiineja eli kehon omia kipua lievittäviä aineita. Vääränlainen kosketus voi kuitenkin lisätä stressiä ja jumiuttaa lihaksia.

Osaava hieronta on yhdistelmä taitoa, anatomian osaamista, hoitavaa kosketusta ja aitoa läsnäoloa.

Atlaksen opiskelijoita luullaan ammattilaisiksi

Hierontakoulu Atlaksen hierojat ovat saaneet osakseen kiitosta sekä vilpitöntä hämmästelyä. Lainaus 4.12.2014 julkaistusta Vapaa hieroja -blogista:

– Hierontakoulu Atlaksen oppilashieronta ei ihan vastannut mielikuviani, kertoo Kati, josta tuli Atlaksen vakioasiakkaita.

– Olen käynyt usealla hierojalla monessa kaupungissa, ja nämä opiskelijat vetävät vertoja jo ammatissa toimiville hierojille. Mutta se ei ollut se hämmästykseni perimmäinen syy. Monella hierojalla ei ole näin hienoja ja asianmukaisia tiloja kuin Atlaksen opiskelijoilla, Kati jatkaa.

Tietoa ja taitoa

Hierontakoulu Atlaksen oppilaat aloittavat klinikkaharjoittelun vasta kun he ovat ensin harjoitelleet luokassa 2,5 kuukautta ja kaikki hierottavat lihakset on käyty läpi. Yksi Atlaksen periaatteista onkin, että asiakkaalle hieronta on turvallista ja korkealaatuista. Opiskelijoilla on varma tunne omista taidoistaan jo ennen asiakastyöskentelyn aloittamista.

Seuraavat klinikkaharjoittelun aloittavat opiskelijat ovat avanneet aikoja klinikalle. Varaa itsellesi aika rentouttavaan hierontaan oman hoitohuoneen rauhassa joko verkkokaupastamme tai puhelimitse ma – to klo 8 – 21 numerosta 044 7424 000.

Haluatko mukaan Atlas-perheeseen?

Tule tutustumaan kouluun, koulutetun hierojan valmistavaan koulutukseen, opettajaan ja tiloihin tunnin ilmaisessa hierontakoulutuksessa 7.12.2015 klo 17.30 – 19.00 tai infoon 19.11.2015 klo 18.00.

Uudet koulutetun hierojan ryhmät aloittavat 25.1.2016. Voit valita haluatko opiskella aamu- vai iltaryhmässä. Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta ja tiloista voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä  kotisivuiltamme.