Yksinkertainen kysymys, mutta yksi tekijöistä, siihen millainen sinun seuraavasta päivästäsi tulee. Tekijä joka määrittää ei vain sinun päiväsi, vaan myös ympärilläsi olevien henkilöiden päivän.  Eikä vain päivän, vaan ehkä koko ajatusmaailmasi…

Ajatukset muovaavat käyttäytymistämme. Leikittele ajatuksella millainen olotila sinulle tulee, jos ajattelet että tulevasta päivästä tulee ikävä, epäonnistunut, raskas ja väsyttävä.

Ei kovinkaan innostava ajatus lähteä tahkoamaan tuollaista päivää. Luultavasti et myöskään olotilallasi välitä muille kannustavaa viestiä. Pahimmassa tapauksessa negatiivinen ajattelusi ”tarttuu” muihin työtovereihin ja soppa on valmis; töissä ja kotona on ikävä olla.

Leikittele ajatuksella millainen olotila sinulle tulee, jos ajattelet että tulevasta päivästä tulee iloinen, onnistunut, kevyt ja virtaa lisäävä. Tuollaiseen päivään lähtisi, vaikka olisikin jo työpäivä takana! Luultavasti saisit huomioita kotiväeltä ja työtovereiltasi siitä, kuinka pirteällä ja hyvällä tuulella olet. Aina emme tule sanoneeksi tällaisia ääneen, mutta luota minuun, ympäristösi huomaa kyllä käyttäytymisesi.

Niin, mutta kun…

Saitko päähäsi listan minkä vuoksi on vaikea toteuttaa iloista tai kevyttä ajatusta tulevaan päivääsi? Tässä kohtaa ajattele mieluummin hyötypuolta. Kuinka mahtavaa olisi viettää päivä, joka olisi “hyväntuulenpäivä”! Jos silti tulee mieleen kampittavia syitä, miksi ajatuksen muutoksella tehtävä päivä olisi mahdoton, tarkastele asiaa enemmän. Usein tämä kehittämämme (tekosyy)lista koostuu ulkoisista tekijöistä. Käännä kuitenkin ajatus mieluummin itseesi; kuka on vastuussa siitä, että sinulla on hyvä päivä? Kuka päättää sinun omista ajatuksistasi?

Ole rohkea! Osallistu ihmiskokeeseen ja ota vastuu omasta asenteestasi.

Jos meinaat kompastua ikäviin ajatuksiin tulevan päivän aikana, palauta vaan uudestaan aiemmin mieleesi valitsemasi hyvä ajatus. Kompastuminen ei haittaa, ole lempeä itsellesi.

Tiina

Tule tutustumaan kouluun, koulutetun hierojan valmistavaan koulutukseen, opettajaan ja tiloihin tunnin ilmaisessa hierontakoulutuksessa 26.10.2015 klo 17.30 – 19.00. Tai tule infoon maanantaina 5.10 klo 9 tai klo 18.

Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta ja tiloista voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä kotisivuiltamme.