Tiina Lehmuskoski aloittaa Vapaa hieroja -bloggarina. Tiina haluaa herättää ajatuksia siitä, mitä voit saavuttaa kun ajattelet itse. Ajatuksia asioista joita pidetään itsestään selvyyksinä.

Tiina on fysioterapeutti, osteopaatti, osteopatian maisteri, kouluttaja, työpaikkaohjaaja, näyttötutkintomestari, ammatillisten aineiden opettaja, yrittäjä, äiti, muiden ja itsensä haastaja, joka harjoittelee tänä syksynä voltin oppimista (koska tuli ajatelleeksi, ettei vielä osaa sellaista).

Tiinalla on vankka kokemus niin opettamisesta kuin ihmisten auttamisestakin. Osteopatiakoulu Atlaksen ja Hierontakoulu Atlaksen toisena perustajana ja Atlas Collegen rehtorina Tiina on ollut mukana kasvattamassa osaavia ja päteviä terveydenhuoltoalan ammattilaisia. Osteopatialla Tiina on hoitanut niin vauvoja kuin iäkkäitäkin ja hän on antanut kehonhuoltajana oman panoksensa Suomen maajoukkueurheilijoiden kehittymiseen.

Tiinalla on näkemystä sekä kehon ja mielen huoltamisesta että pienten muutosten suurista vaikutuksista. Entisenä kilpaurheilijana hänellä on kokemusta myös siitä, miten itseltään ja läheisiltään voi vaatia liikaa.

– Elämä ei saa olla pelkkää treeniä, on myös huolehdittava kehosta ja mielestä, Tiina Lehmuskoski sanoo.

Ensi viikolla Tiina kertoo miten saat voimavaroja syksyyn.

Haluatko terveydenhuollon ammattilaiseksi?

Tervetuloa koulutetun hierojan valmistavan koulutuksen infoon 14.9.2015 klo 9.00 TAI 18.00. Tai tule tunnin ilmaiseen hierontakoulutukseen 26.10.2015 klo 17.30 – 19.00.

Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä kotisivuiltamme.