Kesäloman palautumisen jälkeen rakennetaan uusia rutiineja. AtlasPro tiiminkin puheissa on kuulunut monenlaista itsestä huolehtimisen teemaa. Yksi on tarkentanut ruokavaliotaan, toinen uudistanut kokonaan! Kolmas aloittaa salitreenaamisen, neljäs sitoutunut huollattamaan itseään aiempaa paremmin. Yhteisenä kantavana teemana näissä kaikissa on ollut uuden tavan harjoittelu rutiiniksi saakka. Uuden vuoden lupaus kun on helppo tehdä, mutta itse toteutus on eri asia. Joten tässä Pro -vinkit uuden tavan opetteluun rutiiniksi saakka!

 

Motivaatio

Mieti miksi kannattaa tehdä muutos?

Mitä hyötyä siitä on sinulle itsellesi ja jopa ympäristöllesi? 

Mieti mitä menetät, jos et tee muutosta?

 

Toteutus

Tee toteutuksesta helppoa: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Joten kirjaa uusi rutiinisi kalenteriin. 

Lifehack: etukäteen varattu hoitoaika on valmiina kalenterissa odottamassa ja hoitaa monta kärpästä yhdellä iskulla: 

  1. Stressitasosi saa laskea, koska tiedät, että huolehdit hyvinvoinnistasi, koska olet huolehtinut ajanvarauksen valmiiksi.
  2. Koska aika jo varattu, sen on jo puoliksi tehty; ei tarvitse muuta kuin mennä paikalle! 
  3. Voit peruuttaa ajan, jos sattuisi tulemaan jotain “tärkeämpää” ohjelmaa juuri samaan aikaan tai jos ei olisi mitään hoidettavaa. Toim. huom: Sellaista tilannetta tuskin tulee, sillä aina on hyötyä pysähtyä hetkeksi ja antautua rentoutumiselle, jos mistään ei sattuisi kolottamaan. 

Tosihakkerin vinkki: “En koskaan poistu hoidosta varaamatta seuraavaa aikaa. Jos jätän ajan varaamatta, en saa aikaiseksi varata uutta aikaa ja hoitoväli venyy monen kuukauden mittaiseksi. Tällaisen välin jälkeen kroppa on aina aivan jumissa. Joten se on aina uus aika tiskiltä ja sitten vasta moro”

Kokeile ”puoliksi tehtyä” ja varaa hoitoaikasi AtlasPro ammattilaisilta.