Kati Kajander-Kiri haluaa tuoda ihmisille kokonaisvaltaista hyvinvointia.

– Haluan auttaa ihmisiä ja hieronta on siihen konkreettinen keino, Kati kertoo. Kati on myös Fustra-yksilövalmentaja.

Kati hoitaa ihmistä kokonaisena pakettina, yksilönä. Tavoitteena on tehdä arjesta kivutonta. Siihen kuuluu hieronnan lisäksi oikeanlainen ravinto, lepo, liikunta ja henkinen hyvinvointi. Ei etsitä väliaikaista apua vaan pidempiaikaista hyvinvointia, niin että ihminen pysyy toimintakykyisenä ja terveenä.

Kati valmistui koulutetuksi hierojaksi joulukuussa 2016 ja aloitti helmikuussa 2017 hierojana Vihdissä. Syyskuun alusta Kati on hoitanut myös Hierontakoulu Atlaksen asiakkaita perjantaista sunnuntaihin.

– Tämä on unelmapaikka tehdä töitä; tuttu henkilökunta, lämmin ilmapiiri ja mukavat opiskelijat. Täällä on uskomattoman paljon tietoa ja taitoa, Kati kuvailee.

– On hirveän vaikeaa mennä muualle kursseille, kun niitä vertaa koko ajan Atlaksen tasoon. Siihen on vaikea muiden yltää, Kati toteaa.

Koulua työssäkäynnin rinnalla

– Olen ollut kymmenen vuotta yrittäjänä ja aina asiakaspalvelutehtävissä. Halusin opiskella hierojaksi ja etsin tietoa netistä. Hierontakoulun kotisivut olivat tyylikkäät ja asialliset. Ja muistan kun tulin haastatteluun. Tiina ja Sami olivat vastassa ja heti tuli tunne että olen tervetullut porukkaan. Tosi lämmin fiilis. Oli sitä myöten selvä, että tänne minä haluan, Kati kertoo.

Kati teki koko ajan töitä opiskelun ohella. Päivät olivat pitkiä, mutta tieto, että se on vain väliaikaista, auttoi jaksamaan. Samoin ryhmän tuki.

– Meillä oli ihan paras ryhmä, pidämme vieläkin yhteyttä. Myös opettajat ja henkilökunta ovat mahtavia. Meille on yhteistä, että haluamme olla ihmisten kanssa ja hoitaa ihmisiä. Siksi olemme täällä, Kati kiittelee.

Varaa aika Katille hierontakoulu.fi/ajanvaraus (valitse Kati Kajander-Kiri) tai puhelimitse ma – to klo 8 – 21 numerosta 044 7424 000.

Haluatko sinä koulutetuksi hierojaksi?

Uudet koulutetun hierojan ryhmät aloittavat 29.1.2018. Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta ja tiloista voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä kotisivuiltamme. Haku on auki.