Koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksessa opiskelevat ovat nyt oikeutettuja opintotukeen samoilla periaatteilla kuin ammatillisissa oppilaitoksissa ja korkeakouluissa opiskelevat.

– Opintotukikelpoisuuden hakeminen oli iso prosessi. Mutta on mahtavaa, että Kela rinnastaa nyt yksityisen koulutuksen valtion rahoitteiseen koulutukseen, kertoo Hierontakoulu Atlaksen rehtori Tiina Lehmuskoski.

– Statuksen saaminen oli vaikeaa ja vaati kovasti työtä. Meillä on panostettu sekä koulutuksen sisältöön, että laadun varmistamiseen, Tiina Lehmuskoski jatkaa.

Hierontakoulu Atlaksen opiskelijat voivat hakea samoja opintososiaalisia etuja kuin ns. päiväopiskelijat eli opintotukea, asumistukea ja opintolainaa. Opiskelijat voivat hakea myös HSL:n opiskelijakorttia.

– On hieno juttu, että opiskelijamme ovat päässeet tuen piiriin. Tosin opiskelijamme ovat kuitenkin pärjänneet hyvin myös ilman opintososiaalisia etuuksia, sillä esimerkiksi työn ohella opiskeleville opintotuen tulorajat ovat liian alhaisia. Opintolainan hakemiseen opintososiaalisten etujen mahdollisuus kylläkin vaikuttaa, Tiina Lehmuskoski muistuttaa.

– Tämä on hieno tunnustus meille ja tekemällemme työlle, Tiina Lehmuskoski sanoo.

Lisätietoa opintotuen myöntämisestä www.kela.fi/opintotuki.

Haluatko sinä koulutetuksi hierojaksi?

Uudet koulutetun hierojan ryhmät aloittavat 29.1.2018. Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta ja tiloista voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä kotisivuiltammeHae nyt!

Tule testaamaan hierontaa oman hoitohuoneen rauhassa

Varaa itsellesi aika rentouttavaan hierontaan oman hoitohuoneen rauhassa joko verkkokaupastamme tai puhelimitse ma – to klo 8 – 21 numerosta 044 7424 000. Edullisten oppilashierontojen lisäksi voit valita koulutettujen hierojien ja opettajien palveluja, kuten hierontaa osteopaattisin tekniikoin tai esimerkiksi kinesioteippausta.