Halu ymmärtää ihmisen hyvinvointia ja fysiologiaa toi Jesse Salon opiskelemaan Hierontakoulu Atlakseen. Jesse on joogaohjaaja ja hieronta-alan yrittäjä, jonka kiinnostus hierontaan heräsi joogan kautta. Tiedon ja ymmärryksen halu ihmisen kehoon ja hyvinvointiin on tullut ihmisten hoitamisen myötä.

– Tein kolme vuotta sitten paljon hierontoja, silloin heräsi ajatus, että tätä voisi myös opiskella. Tiesin, että on niin paljon mitä en tiedä, Jesse kertoo.

Jesse valmistui koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulusta joulukuussa 2016.

– Tutustuin muihinkin kouluihin ja kävin niissä haastattelussa, mutta heti kun näin Hierontakoulu Atlaksen mainoksen ja netissä kuvia, tuli tunne, että noilla käytävillä olisi kiva kävellä. Tuli kuva selkeästä ja tasokkaasta opetuksesta. Atlas oli vaihtoehdoista ehdottomasti kiinnostavin, omat hoitohuoneet ovat selkeä plussa. Jossain kouluissa oli vain verhot pöytien välissä, Jesse muistelee.

– Opinnot olivat todella mielenkiintoisia ja meillä oli todella hyvä ryhmä, pidämme vieläkin yhteyttä. Täällä on myös todella hyvä työilmapiiri ja mahtavat työkaverit, sanoo Jesse, joka toimii nyt ammatinharjoittajana Atlaksessa.

Jesse toimii joogaohjaajana eri puolilla pääkaupunkiseutua. Jooga-asiakkaita tulee myös hierontaan ja hieronta-asiakkaita joogaan.

MT-erikoistuva

Jessen tiedonjano ei sammunut koulutetun hierojan tutkintoon vaan tähtäimessä ovat osteopatian opinnot. Tammikuussa Jesse aloittaa Atlaksen manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutuksen fysioterapeuteille ja hierojille.

– Jos sinulla on aito kiinnostus ihmiskehosta ja halu auttaa, kannattaa tulla opiskelemaan. Hierontakoulussa saat ymmärryksen ihmisen kehosta anatomiaopiskelun kautta. Se antaa jo sellaisenaan paljon, Jesse vinkkaa koulutusta harkitseville.

Varaa aika Jesselle hierontakoulu.fi/ajanvaraus (valitse Jesse Salo) tai puhelimitse ma – to klo 8 – 21 numerosta 044 7424 000.

Haluatko sinä koulutetuksi hierojaksi?

Uudet koulutetun hierojan ryhmät aloittavat 29.1.2018. Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta ja tiloista voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä kotisivuiltamme. Haku on auki.