Hierojan koulutus on käytäntöpainotteinen ja harjoittelujakso suoritetaan aidoissa hoitotilanteissa. Sami Koljonen (oik.) opastaa Juhani Karjomaata.

Juhani Karjomaa valmistuu koulutetuksi hierojaksi joulukuussa. Ura hyvinvoinnin parissa on siintänyt liikunnallisen herran mielessä jo pitkään.

– Olen kiinnostunut ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jossa liikunta, kehonhuolto ja ravitsemus täydentävät toisiaan. Hierojan koulutus on siihen erittäin hyvä startti.

Kun aiemman työuran loppu konkretisoitui, alkoi Karjomaa tutkailla eri vaihtoehtoja hieronnan opiskeluun. Hierontakoulu Atlas pompahti usein esiin ja myös sijainti oli kätevien kulkuyhteyksien päässä. Karjomaa päätti käydä koulussa paikan päällä.

– Kun tulin ovesta sisään, aistin heti mukavan fiiliksen ja hyvän ilmapiirin.

Hyvät oppimistulokset ja tyytyväiset asiakkaat

Kymmenen kuukautta on vierähtänyt nopeasti, eikä Karjomaata ole kaduttanut. Monimuoto-opiskelu on ollut joustavaa ja opetus aivan huippua. Hän kokee, että koulutus antaa todella hyvät eväät ja varmuuden hierojana työskentelyyn.

– Parasta tässä on kokonaisuus: opetuksen laatu, paikan henki ja ilmapiiri. Kaikki toimii. Opettajat ovat pitkälle kouluttautuneita ja he tekevät koko ajan klinikka- ja asiakastyöskentelyä. Saamme todella ajankohtaista ja ammattimaista ohjausta ja tärkeitä esimerkkejä elävästä elämästä, mihin kaikkeen hierojan työssä voi törmätä ja miten voimme asiakkaita auttaa.

Opetuksen laadusta kertovat myös hyvät oppimistulokset ja asiakkaiden palautteet. Myös puitteet saavat Karjomaalta kiitosta.

– Asiakkaat aistivat, että meillä on täällä hyvä fiilis opiskella ja hekin viihtyvät. Myös hoitotilanne on rauhallinen ja yksityisyyden suojaa kunnioittava, kun käytössä on omat hoitohuoneet. Opiskelijalle oma hoitohuone luo aidon hoitokokemuksen, joka valmistaa tulevaan työhön parhaalla mahdollisella tavalla.

Joulukuussa hierojaksi valmistuva Juhani Karjomaa on tyytyväinen Hierontakoulu Atlaksen opetuksen laatuun, paikan fiilikseen ja puitteisiin.

Monimuoto-opiskelu soveltuu erilaisiin tilanteisiin

Monimuoto-opiskelu tuo opiskelijaryhmiin mukavaa vaihtelua. Se soveltuu hyvin erilaisissa elämäntilanteissa oleville ja eri ikäisille ihmisille. Yhdistävä tekijä on kiinnostus terveys- ja hyvinvointialaa kohtaan sekä aito halu auttaa.

– Erilaiset lähtökohdat ja taustat täydentävät toisiaan. Uskon, että hyvä ilmapiiri ja mukava fiilis syntyvät myös opiskelijoiden erilaisuudesta. En muista, milloin olisin nauranut niin paljon, kuin nyt viimeisen 10 kuukauden aikana, Karjomaa summaa.

Tutustu Hierontakoulu Atlaksen opiskelumahdollisuuksiin ja täytä hakemus suoraan tästä.

Varaa aika opiskelijahierontaa tästä tai numerosta 044 7424 000 ma–to klo 8–21.

Hierontakoulu Atlas sijaitsee kauppakeskus Iso Omenan Länsiväylätornissa. Ota meidät seurantaan myös Facebookissa.