Sairaanhoitajaopiskelija ja kahden pienen lapsen äiti sai iloisen yllätyksen, kun hän voitti Facebook-tykkääjien kesken arvotun palkinnon: rajoittamattomat vuoden hieronnat.

– En ensin ymmärtänyt, että minä olin voittanut. Luulin, että se on vitsi, minähän en koskaan voita mitään. Meni viikko ennen kuin uskoin, Annika Kettunen nauraa.

– Kaikki ystävänikin ovat ihmetelleet, kun olen kertonut, että hieronnat ovat oikeasti rajoittamattomia. Eihän mikään yritys jaa tällaisia palkintoja. Ja ajattelin ensin, että kehtaisinko tulla kerran viikossa, mutta voin tulla niin usein kun ehdin. Tämä on parempi kuin lottovoitto. Opiskelijana en olisi raaskinut laittaa itseeni niin paljon rahaa. Normaalisti olisin mennyt hierojalle vasta kun olisin niin kipeä, että olisin lääkäriä vailla, Annika jatkaa.

Annika on erittäin tyytyväinen Hierontakoulun opiskelijahierontaan

– Toimin viisitoista vuotta kampaajana ja olen käynyt nimekkäilläkin hierojilla. Täällä olen saanut parasta hierontaa koskaan. Kenellä vain käynkään, aina olen ollut tyytyväinen, hieronta on ammattitaitoista ja tasalaatuista. Minuun on tehnyt suuren vaikutuksen myös heidän mielettömän hyvä anatomian tietämyksensä, Annika kertoo.

Annika kiittelee erityisesti kokonaisvaltaista hoitoa, jossa sekä kerrotaan kehosta että annetaan hyviä neuvoja, kuten venyttelyohjeita, myös kotiin. Ennen Annikan niska ja hartiat olivat pahasti jumissa, nyt ne ovat pehmeät ja kivut ovat hävinneet. Annika sai myös ohjeet miten hoitaa kättä, joka tahtoi kipeytyä vauvan nukkuessa vieressä.

– Ajattelin antaa opintojeni ohjaajalle hierontalahjakortin. Ihmiset harvoin raaskivat sijoittaa itseensä, siksi tällainen on kiva antaa lahjana, Annika sanoo.

Voittaja Annika Kettunen menossa Kevinin hierottavaksi. Kevin opiskelee Atlaksessa koulutetuksi hierojaksi.

Hierontakoulu Atlas lahjoitti vuodelle 2017 rajoittamattomat hieronnat kahdelle onnelliselle. Lue myös toisen vuoden voittajan, Sari Tuomen, ajatuksista.

Tule testaamaan hierontaa oman hoitohuoneen rauhassa

Varaa itsellesi aika rentouttavaan hierontaan oman hoitohuoneen rauhassa joko verkkokaupastamme tai puhelimitse ma – to klo 8 – 21 numerosta 044 7424 000. Edullisten oppilashierontojen lisäksi voit valita koulutettujen hierojien ja opettajien palveluja, kuten hierontaa osteopaattisin tekniikoin tai esimerkiksi kinesioteippausta.

Haluatko sinä koulutetuksi hierojaksi?

Uudet koulutetun hierojan ryhmät aloittavat 28.8.2017. Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta ja tiloista voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä kotisivuiltammeHaku on auki.